Νέο κτίριο κατοικιών
στην οδό Αδριανείου

Σύγχρονη αίσθηση, άνεση και πολυτέλεια στο κέντρο της πόλης.

Περισσότερα

Μοντέρνος Χώρος
με φυσικό φως

Το νέο κτίριο κατοικιών στην οδό Αδριανείου προσφέρει ένα μοντέρνο και πολυτελή τρόπο ζωής στο κέντρο της πόλης. Κάθε κατοικία παρέχει έναν σύγχρονο μοντέρνο χώρο, με ζεστή αίσθηση “σπιτικού” που θα εκτιμηθεί από άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.

Άνετος, μοντέρνος χώρος

Μεγάλου ύψους μπαλκονόπορτες ενσωματώνουν το εσωτερικό του κάθε διαμερίσματος με τα κατάφυτα μπαλκόνια μεγιστοποιώντας το χώρο του καθιστικού. Χαλαρώνοντας στον καναπέ απολαμβάνει κανείς το φώς του ήλιου και την μαγευτική θέα όλες τις εποχές του χρόνου. Όπου είναι απαραίτητο, τοποθετούνται στο μπαλκόνι περσίδες με υφή ξύλου προσφέροντας σκίαση χωρίς όμως να εμποδίζουν την θέα.

Open Space

Η κουζίνα και το καθιστικό τοποθετούνται μαζί σε ένα ενιαίο χώρο καθιστώντας τον ιδανικό για την φιλοξενία συγγενών και φίλων. Τελευταίας τεχνολογίας ηχομονωτικά κουφώματα πλημμυρίζουν το υπνοδωμάτιο με φυσικό φως, εξασφαλίζοντας παράλληλα την επιθυμητή ηρεμία.

Relax

Το λουτρό διαθέτει ντουζιέρα που εκμεταλλεύεται όλο το ύψος του δωματίου. Επενδεδυμένο με μοντέρνα πλακίδια, διαμορφώνει έναν επιπλέον προσωπικό χώρο χαλάρωσης.

Το κτίριο είναι συμβατό με τους κανονισμούς για άτομα με ειδικές ανάγκες και οι παροχές του εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στους κατοίκους του.

Διαμέρισμα 135 m2

Προβολή